Ők nyerték a Kamera Korrektúrát

Tegnap délután hirdették ki, kik lettek a Kamera Korrektúra győztesei.

Portré kategóriában az első helyen a Duna TV Szerelmes földrajz – Pálferi, Dokumentum kategóriában az Omega Kreatív Bt. (MTV) Elhallgatott gyalázat, Hír/hírháttér kategóriában a HírTV Magyarország élőben című műsorának árvízi különkiadása győzött. Zene kategóriában az RTL Klub tehetségkutatója, az X-Faktor szerezte meg a legmagasabb elismerést, míg a szórakoztató műfajban az MTV Magyarország, szeretlek! lett az első.

Tudományos/ismeretterjesztő kategóriában megosztott első helyezés született az Elefánt stúdió (MTV) Mese a somogyországi patakgörbítőkből, az RTL Klub XXI.század és a Chello-féle Spektrum Tv-n futó Behálózva produkciók között. Kategórián belül különdíjat kapott a Természetfilm.hu A láthatatlan madárfotóssal.

Televíziós személyiség különdíjat kapott a közmédiás Gundel-Takács Gábor. A legjobb tévésorozat és tévéfilm kategórián belül a Pillangó (Mega Film – MTV) és a Szabadság-Különjárat (Szupermodern Stúdió) érte el a legjobb helyezést. Gyerekműsor különdíjat kapott az M2-n futó Lóti és Futi. A zsűri elnök különdíját ugyancsak a közmédia nyerte a Munkaügyek-Műkedvelő előadással.

Sport kategóriában a TV2 került a dobogó legmagasabb fokára a Napló – Menekülés a győzelembe című anyagával.

A győztesek teljes listáját tartalmazó táblázat elérhető itt.

  • Megosztom