Ő az Insta magyar sztárja

A 16 éves YouTube-videós, Polla a legtöbb lájkot begyűjtő Instagram oldaltulajdonos azon magyarok között, akiknek többségében hazai követőik vannak – derült ki a TubeNews.hu adataiból. Polla a közösségi média legígéretesebb tehetségeit képviselő NuHeadz Talent Managementhez tartozik.

 

Polla képeit az elmúlt három hónap összesítése alapján átlagosan több mint 17,000-en lájkolták, megelőzve Hosszú Katinka és Istenes Bence Instagram profilját is. A lista készítői a csak többségében magyarok által követett profilokat vették figyelembe, így Palvin Barbi oldala nem került be az elemzett oldalak közé.

 

A lista arra világít rá, hogy nem feltétlen a legtöbb követővel rendelkező oldalak gyűjtik be a legtöbb lájkot az Instagramon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Polla magabiztosan vezeti a listát annak ellenére, hogy összkövetőszámban elmarad a legismertebb tévés sztároktól.

 

Polla egy-egy kiemelkedően sikeres képe akár a 30,000-35,000 lájkot is elérheti az Instagram felületén. Saját YouTube-csatornáján a feltöltött videók 200,000 és 300,000 megtekintést érnek el átlagosan, ezzel a Polla Channel ott van a húsz legnézettebb magyar YouTube-videós csatornája között. Barátnőjével közösen készített Anett és Ancsa nevű csatornájuk pedig heti több, mint egymillió videóindítást produkál.

 

Polla másik szenvedélye a videózás mellett a fitnesz. Saját ötlete volt, hogy több százezres nézőtáborának a figyelmét felhívja a mozgás és az egészséges életmód fontosságára. Ennek a projectnek a keretében személyi edzőjével, Takács Gáborral közösen mutatják be a helyes edzéstechnikákat, illetve adnak hasznos tippeket az egészséges életvitelhez. A fitnesz-videós projectből az első epizódot már több mint 250,000-en látták, ezzel jelenleg ez tekinthető a legnagyobb érdeklődésre számot tartó fitnesz-projectnek itthon beleértve az országos- és kábeltelevíziók hasonló tematikájú műsorait is.

  • Megosztom