Nyílt nap volt a Barátok köztnél

A 8000. epizódjához érkezett szappanopera stábja különleges vendégeket fogadott.

Ma este láthatják a nézők a Barátok közt 8000. epizódját. Ebből az alkalomból a sorozat készítői vendégül látták a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakóit kísérőikkel, valamint a sorozat hivatalos közösségi oldalán rendezett kvíz játék legjobb válaszadói közül kisorsoltakat, akik megismerhették a sorozat izgalmas világát.

A vendégek a színészek kíséretében benézhettek a sorozat kulisszái mögé és kipróbálhatták az egyes munkafolyamatokat. A sminkben sebek, monoklik, vagy éppen ünnepi sminkek készültek, a fodrászatban egyedi hajkölteményeket kreáltak és parókákat próbálhattak fel a vendégek.

A ruhatárban megnézhették kedvenc karaktereik jelmezeit, amelyekbe bele is bújhattak, a hangstúdióban megtudhatták hogyan és mikor kerül a csengetés, a tányércsörömpölés az adásba. Azt is kipróbálhatták, hogy milyen jó a megfigyelőképességük, mennyire jó berendező, kellékes válna belőlük. Megnézhették a stúdióban az ismert helyszíneket és a Rózsa Bisztróban eljátszottak egy rövid jelenetet is.

Mindezek mellett a csoportoknak feladata volt, hogy megsüssenek 8000 palacsintát. Bár ezt a számot végül nem érték el, de a kisült több száz palacsinta elfogyott. A program igazi élmény volt mind a vendégek, mind pedig a sorozat színészei és stábtagjai számára.

  • Megosztom