Nyerjen koncertjegyet a Class FM-mel

Caramel december 7-én a Papp László Budapest Sportarénában szimfonikusokkal lép színpadra, az igazán különleges és ünnepi zenei élményt pedig a Class FM jóvoltából jó pár szerencsés hallgató átélheti. A rádióban ezen a hétvégén minden órában elhangzik egy Caramel-dal, és aki elcsípi és telefonál, páros belépőt nyerhet a szuperkoncertre.

Több mint 300 négyzetméteres színpad, 40 tagú szimfonikus zenekar, száznál is több zenész, 150 fős technikai stáb és 12 ezer férőhely. Grandiózus koncertre készül Caramel, aki december 7-én A Kodály filharmonikusokkal lép színpadra, hogy az adventi időszakban elvarázsolja közönségét. A Class FM jóvoltából most bárki részese lehet a varázslatnak, és egy valakinek még abban az életre szóló élményben is része lehet, hogy találkozhat az énekessel, aki már csak emiatt is nagyon várja a nagy napot.

Emellett folytatódik a Class FM nagyszabású Zene 4 keréken kampánya is, amely során hazánk leghallgatottabb rádiójának műsorvezetői róják Budapest utcáit klassz járgányukkal. Akit elkapnak, és helyesen válaszol a feltett kérdésre, a legnépszerűbb hazai sztárok év végi bulijaira, többek között Caramel nagykoncertjére is nyerhet belépőt. A egyedülálló és fantasztikus koncertélményt jutalmazó, nagyszabású játék ideje alatt naponta 32 jegy talál gazdára.

Sőt, a rádió és a Marso jóvoltából valaki a fődíjat, egymillió forintot is a karácsonyfája alá teheti. Mindehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a Class FM-et, elküldeni a kért szlogent SMS-ben, vagy elcsípni november 19. és 30. között a városban a klassz járgányt a száguldó műsorvezetőkkel, és helyesen válaszolni kérdéseikre.

  • Megosztom