Nyaralni visz a BrandMania

Idén is látványos bővülés várható a turizmusban, a BrandMania stábja pedig a nyári vakáció indulásakor annak járt utána, hogy melyek lesznek a legnépszerűbb úticélok és mire számíthatnak a magyar turisták külföldön.

Rekordévet zárt a turizmus tavaly, az utazási irodák számára is jól alakult 2017. Idén is dübörög a piac, sorra dőlnek a csúcsok a reptéren és most is bizakodóak a nagy turisztikai cégek. A BrandMania stábja annak járt utána, hoygan alakulhat az idei év. Várhatóan kimagaslóan teljesíthet ismét Törökország, megint számolni kell Egyiptommal és Horvátországban is újabb rekordok dőlnek meg.

A BrandMania a legnagyobb utazási irodák vezetőivel forgatott, de megszólal a műsorban Szigetvári József, a Szállás.hu ügyvezető igazgatója is, valamint a flottájának századik gépét is csatasorba állító Wizz Air vezérigazgatója, Váradi József.

A belföldi turizmusban is vélhetően kimagasló eredmények jönnek az idei nyáron. A szakemberek szerint nagyon jól indult az év és szinte biztosan megtelik a Balaton idén nyárra.

A BrandMania legújabb adásának ismétlését megnézheti szombat délelőtt az RTL Klubon, vasárnap délelőtt az RTL II-n, vagy az RTLMost.hu-n, ide kattintva.

  • Megosztom