Nevet váltott az Inform Média

Az Észak-Kelet magyarországi régióban piacvezető médiavállalkozás, a Hajdú Bihari Napló, Észak Magyarország és Kelet Magyarország napilapokat kiadó, az országos Szuperinfó hálózatot működtető az Inform Média Kft. 2014. augusztus 27-től nevet változtatott: immáron Russmedia Kft. néven van jelen a piacon. A cég új néven, de változatlan tulajdonosi szerkezettel és menedzsmenttel működik tovább

A névváltoztatás egy hosszabb fejlődési folyamat egyik állomása, amelynek keretében a gyorsan fejlődő, már öt európai országban-Ausztria, Magyarország, Románia, Németország, Anglia- internetes és nyomtatott média érdekeltségekkel bíró cégcsoport többi tagjához hasonlóan, a magyar cég is felveszi a cégcsoport egységes elnevezését. Ezzel olyan egységes és erős márka jelenik meg az európai médiapiacon,amely előfizetéses regionális napilapokat, hír és kereskedelmi portálokat, valamint ingyenes hirdetési újságokat jelenít meg.

Az elnevezés az 1919-ben Ausztriában, Bregenzben alapított, hamarosan száz éves múltra visszatekintő, ma is a Russ család kezében lévő médiavállalkozás létrehozójának, Eugen Russnak állít emléket.

A névváltoztatást azonban nem egyszerű cégjogi aktusként fogják fel a cégcsoportnál, hanem jó alkalomnak arra is, hogy újradefiniálják és megerősítsék a cégcsoport azon alapértékeit, amelyek a múltat jellemezték, és egyben a jövő dinamikus fejlődésének alapjait biztosítják.

  • Megosztom