Nevet vált a telesport.hu

Az M4 Sport hivatalos weboldala február 26-ától már nem a telesport.hu címen érhető el, a látogatók mostantól az m4sport.hu-ra kattintva találják meg a megszokott tartalmakat. A telesport.hu a 2008-as labdarúgó EB előtt indult el, tartalma azóta folyamatosan bővült.

 

“Ahogy az új név is utal rá, portálunk ezután is az ország legnézettebb sportcsatornája, az M4 Sport online felületeként működik majd, élő közvetítésekkel, hírekkel, galériákkal, és rengeteg videóval. Elsősorban a jövőben is a magyar sportélet eseményeire koncentrálunk, de kiemelt figyelmet kap a labdarúgó Bajnokok Ligája, és minden nagyobb nemzetközi sportesemény is” – idézi az MTVA közleményét az MTI.

 

Az M4 Sport exkluzív tartalmakkal látja el a televíziós csatornához most már nevével is kötődő közszolgálati sportportált. Ezeket feldolgozva mindig lesznek érdekességek, újdonságok az oldalon, de “természetesen továbbra is figyelemmel kísérjük a sportvilág legfrissebb történéseit is”.

 

Mint írták, az idei nyár rendkívül izgalmasnak ígérkezik, hiszen Franciaországban – 44 év után újra a magyar válogatott részvételével – labdarúgó Európa-bajnokságot, Rio de Janeiróban nyári olimpiát rendeznek. “Célunk, hogy a két kiemelkedő eseménnyel kapcsolatban semmilyen lényeges információról, érdekességről ne maradjanak le a sport iránt érdeklődők” – tették hozzá.

 

A telesport.hu a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság előtt indult el, azóta tartalma egyre bővült – írja az MTI. “Folyamatos fejlesztésekkel, újításokkal a továbbiakban is azon leszünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki látogatóinkat” – zárul a közlemény.

  • Megosztom