Népszerű színészekkel jön a Spektrum Home új műsora

Sokféle beszélgetős műsort láthatott már a hazai közönség, de a Katona József Színház és a WMN magazin valami egészen új ötletet valósított meg. Ahogy D. Tóth Kriszta fogalmazott, a műsor egyfajta „emberkísérletnek” indult, amiről nagyon hamar kiderült, hogy rendkívül jól működik.

De miről is van szó pontosan? A Katona József Színház megkereste a WMN magazint, hogy vágjanak bele egy új közös produkcióba. Nekik éppen volt egy fejlesztgetés alatt álló ötletük, amit végül közösen fejeztek be, így született meg a Csak neked mondom. A műsorban egészen egyszerűen két színész beszélget egymással, akiknek valahol, valamikor, valamiért összekapcsolódott az élete, és akik most egy kisebb közönség előtt a lehető legtermészetesebb módon csevegnek az élet dolgairól. Csak úgy, őszintén, mindenről, és bármiről. Bármiről, ami eszükbe jut, ami összeköti vagy épp elválasztja őket, bármiről, ami jön. Mindenféle erőlködés nélkül, természetesen. Ahogy D. Tóth Kriszta írta, nincs se moderátor, se műsorvezető, se előre megírt kérdések, csak ők ketten. Mintha csak otthon lennének, egy pohár bor mellett.

A színészek egy pici színpadon ülnek, egy olyan barátságos díszletben, mintha tényleg otthon lennének, ennek megfelelően a nézők is egészen közelről nézhetik az eseményeket.

A beszélgetőpartnerek között láthatunk Kossuth-díjas színészóriásokat és fiatal tehetségeket, akik mind örömmel ültek le egy asztalhoz, hogy egy kicsit kötetlenebbül diskuráljanak múltjukról, jelenükről, örömeikről, félelmeikről, kezdeti lépéseikről.

Az első évadban 12 katonás társulati tag választott magának egy-egy színész beszélgetőtársat a színházon kívülről, olyat, akihez valamilyen kapcsolat fűzi. Őket láthatják a nézők a Spektrum Home-on június 27-től szombaton és vasárnap 15:30-tól.

Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs

Nagy Ervin és Lengyel Tamás

Szirtes Ági és Básti Juli

Kovács Lehel és Lukáts Andor

Borbély Alexandra és Tenki Réka

Elek Ferenc és Ötvös András

Jordán Adél és Jordán Tamás

Pálmai Anna és Hernádi Judit

Pelsőczy Réka és Bata Éva

Rajkai Zoltán és Enyedi Éva

Rujder Vivien és Mucsi Zoltán

Szacsvay László és Benedek Miklós

  • Megosztom