Négy országra kiterjedő megbízást nyert a Flow PR

A közép-kelet-európai régió négy országában, Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon egyaránt a FLOW PR felel az MSD Animal Health társállat-üzletágának online felületein zajló imázsépítésének megtervezéséért, illetve a megvalósítás koordinálásáért 2020 júliusától.

Az MSD Animal Health az állatgyógyászati piac egyik legnagyobb szereplője, az amerikai székhelyű, globális Merck Sharpe & Dohme gyógyszervállalat tagja. A társaság vakcinákat, antibiotikumokat, parazitaellenes készítményeket és más innovatív állategészségügyi termékeket, illetve szolgáltatásokat egyaránt kínál.

Az MSD Animal Health társállat-üzletága és a FLOW PR együttműködése 2016 elején kezdődött, amikor az integrált kommunikációs ügynökség megbízást kapott a vállalat hazai online kommunikációjának támogatására. Az első pozitív eredmények nyomán 2017 közepétől Magyarország mellett már Csehországban és Szlovákiában is a FLOW PR dolgozott az MSD Animal Health digitális aktivitásainak megtervezésén.

Az elmúlt hetekben zárult le az a négy országra kiterjedő, meghívásos tender, amelynek során az állatgyógyászati társaság döntött az online kommunikációs feladatokat Magyarországon, Csehországban, Romániában és Lengyelországban integráltan koordináló lead ügynökség kiválasztásáról.

A pályázat győztese a FLOW PR lett, így a jövőben az MSD Animal Health társállat-üzletágának online imázsépítését a régióban az ügynökség irányítja. A megbízás a helyi Facebook-oldalak tartalommenedzsmentjére, a kommentek és üzenetek kezelésére, valamint a társaság webes felületein megjelenő cikkek megírására, ezek mellett eseti jellegű sajtókommunikációs feladatok ellátására egyaránt kiterjed.

  • Megosztom