Nálunk terjeszkedne a lengyel Skivak csoport

Dinamikus bővülést tervez hazánkban a lengyel gyökerekkel rendelkező Skivak csoport. 2020 végéig számos szakemberrel kiegészülve igyekeznek meglovagolni a növekvő gazdaságot és reklámköltési hullámot.

A Skivak nemzetközi integrált marketingügynökség 5 európai országban van jelen, az alapító lengyelországi irodán kívül Csehország, Szlovákia, Ukrajna és Magyarország területén rendelkeznek képviselettel. A cég munkáit 39 különféle díjjal jutalmazták, budapesti irodájukat 4 éve alapították.

„Növekvő üzleti potenciált látunk Európának ezen a részén, különösen Magyarországon, hiszen a GDP nagyjából 5%-kal nőtt éves szinten” – mondta Damian Nowak, a Skivak ügyvezetője. „A növekedés miatt döntöttünk úgy, hogy a következő 18 hónapban marketingben jártas szakértőkkel bővítjük magyar irodánkat, hogy ügyfeleinknek minél átfogóbb szolgáltatást tudjunk nyújtani a jövőben. Keresünk PR és kommunikációs szakembereket, videós csapatot, stratégákat, közösségi média és PPC specialistákat is” – fejtette ki a cég vezetője.

A Skivak magyarországi irodája is integrált marketingügynökségként működik, erősségeik a digitális marketing és a nyomtatott kampányok lebonyolítása. Ügyfeleik között tudhatják többek között a Tescót, az Air Products ipari gázokat gyártó és forgalmazó vállalatát, valamint a szintén lengyel gyökerekkel rendelkező Polmetál Pruszynski építőipari céget.

A Skivak hazánkban önálló vezetőséggel és csapattal szolgálja ki partnereit, emellett pedig az anyavállalat támogatása és nemzetközi tapasztalatai is rendelkezésükre állnak. Nemzetközi portfóliójukat erősíti a Volkswagen, a Spar, a Raben és a Carlsberg is.

  • Megosztom