Nagyot nőtt a FilmBox

Újabb televíziókat indítottak a magyar piacon, az alapcsatornájuknak pedig jelentősen nőtt lefedettsége.

Duplázódott a FilmBox elérése, immár 1,2 millió háztartásban látható a csatorna. A DTV News híre szerint ezt azzal sikerült elérnie a televíziónak, hogy a Magyar Telekom műholdas és a Vidanet kábeles hálózatába is bekerült, valamint némi szünet után visszakerült a Tarr kábelszolgáltató csomagjaiba.

A T-Home-nál a kábel és az IPTv mellett immár a műholdas szolgáltatás előfizetői is nézhetik a filmcsatornát. A Vidanet esetében teljesen új csatornaként jelent meg a FilmBox, a Tarrnál pedig az alapcsomagban látható. A FilmBox ezenkívül a UPC, a UPC Direct, Hello HD, PR Telecom, Invitel hálózatában és számos további kábelszolgáltatónál fogható. Maga a FilmBox egyébként csak egyike a csatornacsalád tagjainak, hiszen összesen hatféle FilmBox csatorna érhető el a hazai piacon, ezek egy része azonban csak külön havi előfizetési díj ellenében látható.

Januártól a komplett csatornacsalád is bővült, hiszen újabb televíziókat kínál a FilmBox a hazai műsorterjesztőknek. Ezek közül a DocuBox HD szórakoztató, informatív filmeket és tévéműsororokat kínál. A FashionBox HD divattal, a FightBox HD harcművészettel, az Erox HD erotikával foglalkozik.

  • Megosztom