Nagyon hasít az RTL Most

Több mint két és félszeresére nőtt a videómegtekintések száma az RTL Most-on az év első hét hónapjában az egy évvel korábbihoz képest, és félmilliónál is több új felhasználó csatlakozott a szolgáltatáshoz. Az RTL Magyarország online platformján is a sorozatok tarolnak.

Az idei év első hét hónapjának legnépszerűbb RTL Most-os tartalma A mi kis falunk és a Drága örökösök volt, amit A Tanár, illetve a Való Világ követ. Ami a tavaszi szezon műsorait illeti: az RTL Most nézői a Cápák Között, a Főnök inkognitóban, valamint a Gyertek át! epizódjaira kattintottak leginkább.

Az év első hét hónapjában csaknem 59 millió videómegtekintést regisztráltak az RTL Most-on, ez az RTL Magyarország közlése szerint 156 százalékos növekedést jelent 2018 hasonló időszakához képest. A platformon keresztül jelenleg közel 9 ezer videó érhető el, a tartalmat pedig tovább színesíti, hogy a tavaly indult két új tematikus csatorna – a SzeressMost és a NevessMost – mellett az idei évben már két Film+ pop up kampány is futott: az időszakosan elérhető, filmes tematikájú válogatásban az érdeklődők számos nagysikerű, egészestés mozifilmet is megtekinthettek a platformon.

Az RTL Most felhasználóinak túlnyomó többsége, 75 százaléka Magyarországról érkezett, Romániából 4,9, Németországból 4,8 százalékuk jött, de érkezett látogató Új-Zélandról, a Dominikai Köztársaságból és Paraguayból is.

  • Megosztom