Nagyon bejött a Bosszúállók Scarlett Johanssonnak

A Marvel szuperhősfilmekben a Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson lett a legjobban fizetett filmszínésznő 2018 júliusa és 2019 júniusa között a Forbes magazin becslése szerint. A színésznő már másodszor végzett a legjobban fizetett hollywoodi női sztárok rangsorának élén.

Scarlett Johansson bevételének oroszlánrésze a Bosszúállók: Végjáték című filmből származik, amely 35 millió dollárt hozott neki – olvasható az Index beszámolójában. A toplistán dobogós még Sofia Vergara 44,1 millió és Reese Witherspoon 35 millió dolláros jövedelemmel.

Az első tíz közé elsőként küzdötte fel magát a 7. helyezett Elisabeth Moss 24 millió dollárral és a 8. helyre került Margot Robbie 23,5 millióval. A tizes toplistán szerepel még Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron és Ellen Pompeo.

A 10 legjobban fizetett színésznő elmúlt 12 havi együttes bevételét 315 millió dollárra becsüli a Forbes, jóval kevesebbre a férfisztárok 588 millió dollárra taksált együttes jövedelménél. A legjobban fizetett férfi filmsztárok pár nappal korábban közzétett listáját Dwayne Johnson vezeti 89,4 millió dollárral.

  • Megosztom