Nagyobb szabadságot kínál a Vodafone

Önállóan is elérhetőek lettek a Vodafone Magyarországnál a Vodafone Pass csomagok, amelyek az egyéni felhasználási igényekhez igazodva biztosítják a kedvenc alkalmazások korlátlan használatát, hogy senkinek se kelljen többé az adatkeret miatt aggódni.

Idén ősszel a korlátlanság ismét szintet lép a Vodafone-nál, hiszen a négyféle Vodafone Pass-t ezentúl a legtöbb havidíjas csomaghoz megvásárolhatják az előfizetők, annak megfelelően, hogy milyen közösségi alkalmazásokat szeretnének korlátlanul használni a mindennapok során. A Social Pass – mely a június 6-a után kötött havidíjas Red és Go szerződések mellé akciónk keretében, visszavonásig továbbra is díjmentesen jár – (elérhető alkalmazások: Facebook, Instagram, Twitter és újdonságként a Pinterest) 1124 forintért, a Connect Pass (Viber, WhatsApp, Messenger) 3372 forintért, a Video Pass (YouTube, Netflix, HBO Go, Amazon Video) most akciósan 3372 forintért, a Music Pass (Apple Music, Soundcloud, Spotify, Deezer, Tidal, Class FM) pedig 1124 forintért, érhető el havonta a Vodafone kínálatában.

Az EU roaming környezetben is igénybe vehető Vodafone Pass szolgáltatásokba tartozó applikációk használata továbbra sem fogyasztja a csomagban foglalt adatmennyiséget, így korlátlanul használhatók egészen addig, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkerete (EU-n belül annak az EU-ban igénybe vehető része) a rendelkezésére áll. A szolgáltatás a prémium funkciók vagy az alkalmazásokon belüli fizetős szolgáltatások elérését nem tartalmazza.

„Hiszünk abban, hogy a jövő végtelenül izgalmas, de szeretnénk, ha ehhez az érzéshez a biztonság, a szabadság, a felfedezés élménye is társulna. A Vodafone Pass-ok használatával ezt kívánjuk biztosítani az előfizetők számára, felszabadítva az adathasználatot, és lehetővé téve, hogy ne kelljen olyan dolgokért pluszban fizetniük, amelyeket valójában nem is használnak.” – mondta Anita Carra, a Vodafone lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Vodafone Pass-ok november 15-től érhetők el, a Social Pass pedig továbbra is minden új havidíjas Red és Go előfizetéshez díjmentesen jár (a korlátlan adathasználatot kínáló Red Infinity kivételével).

  • Megosztom