Nagyágyút igazolt a HVG

Tinnyei István mobilmédia szakember augusztustól már a HVG Zrt.-t erősíti. Az éppen most eladott Sanoma Media Budapest (Centrál Média) mobil részlegétől érkezik az éppen eladásra váró HVG-hez.

Tinnyei István augusztus 1-jétől fejlesztési vezetőként folytatja pályafutását a HVG Kiadó Zrt.-nél, ahol az online szolgáltatások valamint a digitális termékek fejlesztési stratégiájának kialakításáért és sikeres megvalósításáért felel.

A szakember rövid újságírói pályafutást követően a Westel900-nál, majd a márkaváltást követően a T-Mobile-nál dolgozott, ahol előbb az első hazai mobileszközökre optimalizált tartalmak előállításáért felelt, majd a tartalomkommunikációs csoport vezetője, később pedig a Mobilpress Zrt. tartalomfejlesztési igazgatója lett. 2009-ben igazolt a Sanoma Media Budapesthez, ahol a Mobilmédia csapat alapító tagja volt, 2013-tól pedig a Mobilmédia csoport vezetőjeként dolgozott. A Sanománál mobilalkalmazások fejlesztésével, mobilhirdetési kampányok kialakításával, a digitális magazin piac felépítésével, valamint online termékek fejlesztésével és menedzselésével foglalkozott.

A HVG Kiadó Zrt. az új szakember kinevezésével a kiadó stratégiájának megfelelően, a versenyképes működést és a hatékonyság növelését szem előtt tartva tovább erősíti az online valamint a digitális termékek és szolgáltatások fejlesztését.

Tinnyei István diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. 3 gyermek édesapja, hobbija a kerékpározás és az utazás.

  • Megosztom