Nagy visszatérés a Burger Kingnél

Éppen negyed századdal ezelőtt haraphattunk bele Magyarországon először az ikonikus Whopper szendvicsbe, hiszen 1991 augusztusában nyílt meg az első Burger King étterem Budapesten, az Oktogonon. A gyorsétteremlánc születésnapja alkalmából nem csak különleges menükkel és több mint százezer ajándékkal lepi meg rajongóit, hanem visszahozza a kedvenc régi szendvicsüket is.

 

Egyedülálló, kézi rajzos technikával elevenednek meg az elmúlt 25 év legemlékezetesebb szendvicsei az étteremlánc microsite-ján látható, fél perces kisfilmekben. A rajongók itt szavazhatnak a videókra és egyben kedvenc szendvicsükre, a legtöbb szavazatot kapott terméket pedig korlátozott ideig újra forgalomba hozza a Burger King.

 

Az étteremlánc már évek óta hazai beszállítóktól szerzi be a zsömléket és a szezonálisan kapható zöldségeket annak érdekében, hogy a lehető legfrissebb alapanyagok kerüljenek a szendvicsekbe.

 

A Whopper kedvelőinek nagy örömére most nem csak a klasszikus, hanem a dupla- és triplahúsos változat is elérhető lesz menüben az ország 34 Burger King éttermében szeptember 1. és október 3. között. Ráadásul minden születésnapi Whopper menü mellé ajándékkártyát kapnak a vásárlók, amellyel megszerezhetik a több mint százezer ajándék egyikét.

  • Megosztom