Nagy dobásra készülhet a TV2

Több nagy bejelentés is várható az idei Media Hungary-n, az egyik meglepetést a TV2 Csoport szolgáltathatja, ami elképzelhető, hogy új kábelcsatornák indításáról ad majd hírt. Ez egyébként egybevágna azzal, amiről Dirk Gerkens, a vállalat vezérigazgatója beszélt délelőtti előadásában, mivel elmondta, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a kábelcsatornákra.

 

Több csatornanévre is védjegybejelentést tett az elmúlt hetekben a TV2 Csoport a dtvnews.hu beszámolója szerint, és elképzelhető, hogy a társaság a Media Hungary-n számol majd be arról, hogy milyen új csatornákat indítana. A vállalat kábelcsatornáit irányító Fischer Gábor ma délután kevéssel hat óra előtt tart majd előadást a rendezvényen „Kábelhatalom – jövő vagy jelen?” címmel.

 

A dtvnews.hu összeállítása szerint összesen 9 nevet foglalt le a TV2, köztük a Comedy Network-öt, a Joke TV-t, a Vigadó TV-t és az Izaura TV-t.

 

Az új kábelcsatornák indításának bejelentése egyébként egybevágna azzal, amiről a társaság vezérigazgatója, Dirk Gerkens délelőtti előadásában beszélt. Erről bővebben itt olvashat.

  • Megosztom