Nagy dobás a Harley-Davidsontól

A Rushmore projekt keretében a legmodernebb technológiával szerelte fel új motorjait a Harley-Davidson. A motorosok visszajelzései alapján ikerhűtés, ABS, csúcsminőségű infotainment, kulcsnélküli biztonsági rendszer és új stílus jellemzi a cég 2014-es motorkínálatát.

 

A négy évig tartó Rushmore projekt elsődleges célja az volt, hogy olyan motorcsodákat dolgozzanak ki a fejlesztők több ezer motoros visszajelzése alapján, amelyek teljes mértékben kielégítik a Harley-Davidson tulajdonosok igényeit. A legnagyobb átalakuláson a túramotorok és a Sportster-ek estek át. Utóbbi modelleken az ABS szériatartozékká vált. 

 

Az intenzív, négy éves termékfejlesztési program olyan úttörő technológiai és tervezési újításokat hozott, amelyek új szintre emelték a túramotorosok elvárásait, beleértve a GPS-navigációval felszerelt Bluetooth-képes Boom! Box infotainment rendszereket, valamint a Daymaker LED elülső lámpákat.

 

A 2014. évi Fat Bob nagyobb önbizalmat sugároz, mint valaha, köszönhetően a Harley Dark Custom stílusú átalakításnak. A Fat Bob minden porcikájában a fekete veszi át a króm helyét, új stílusával pedig tekintélyt parancsol az utakon.

 

A Harley-Davidson legújabb csúcsmotorjait a magyar érdeklődők is kirpóbálhatják szeptember 20-án a Neszmély közben található szalon nyílt napján.

  • Megosztom