Műsorvezetőt keres a Jazzy Rádió

Március 15-től távozik a 90.9 Jazzy Rádió délutáni, Happy Hours című műsor műsorvezetője Pachmann Péter. A 90.9 Jazzy Rádió március elejétől „Úgyis megtalálunk!” című print, online és social media kampány segítségével keresi új főműsorvezetőjét.

Péter 2017 nyarán szegődött a rádióhoz speciálisan a nyári időszakra (Happy Hours Summer Edition), de annyira szívéhez nőtt ez a számára is új műfaj, hogy a rádió vezetőségével közösen a folytatás mellett döntöttek.

A 90.9 Jazzy Rádió március elejétől „Úgyis megtalálunk!” című print, online és social media kampány segítségével keresi új főműsorvezetőjét, akit a következő kritériumok alapján választanak ki:

  • legyen médiás tapasztalata
  • szívvel-lélekkel szeresse, amit csinál
  • strapabírás (napi szintű műsorvezetés)

A „leendő kollégájuk” jelentkezését a megtalalunk@jazzy.hu e-mailcímre várja a rádió.

Március közepétől Pachmann Péter helyett a 90.9 Jazzy Rádió műsorvezetői veszik át a Happy Hours-t, minden héten felváltva vezetik majd a rádió leghallgatottabb műsorát.

A Happy Hours a 90.9 Jazzy Rádió délutáni élő műsora, amelyben könnyed témákat, információkat és kellemes beszélgetéseket hallhatnak minden hétköznap 17-19 óráig a hallgatók. Meghívott vendégek szinte minden esetben híres zenészek, színészek, közéleti személyiségek.

A 90.9 Jazzy Rádió 2007. február 14-én indult el Budapesten. A rádió reklámidejének értékesítését a Target Media végzi, mint ahogy a www.jazzy.hu weboldalét is. A 90.9 Jazzy Rádió Budapesten és kb. 60 km-es vonzáskörzetében hallható.

  • Megosztom