Munkatársakat keres a Wizz Air

A Wizz Air legújabb, toborzó videójában először enged betekintést egy légiutaskísérő életébe.

 

Amióta 2004-ben az első WIZZ-gép felszállt Katowicéből, a légitársaság egyre inkább szélesítette hálózatát és növelte alacsony viteldíjas járatain szállított utasai számát. A növekedéssel párhuzamosan a Wizz Air folyamatosan keres tapasztalt szakembereket és lelkes tehetségeket a földön és a levegőben dolgozó kiváló csapata erősítésére egyaránt.

 

A WIZZ csapata csak idén már közel 500 új kollégával bővült, így már 2800-nál is több munkatárs dolgozik a légitársaságnál. Ebből 1700-an légiutaskísérőként dolgoznak a Wizz Air közép- és kelet-európai 25 bázisának egyikén, kiemelkedő fedélzeti szolgáltatást nyújtva az utasoknak.

 

A légiutaskísérői hivatás népszerűsítése érdekében a WIZZ bemutatta első toborzó videóját, melyben betekintést enged a munkával járó feladatokba és életstílusba is, miközben részleteket láthatunk a kiválasztási folyamatról és a szakmai képzésről is. A videóban a WIZZ csapat több tagja is szerepel, akiket a nézők és az utasok közül sokan megismerhettek és megkedvelhettek a Wizz Air YouTube csatornáján.

 

A WIZZ lehetőséget kínál csatlakozni egy profi, fiatal és lelkes csapathoz. A nyitott pozíciók a légitársaság weboldalán böngészhetők.

  • Megosztom