Most érdemes ingatlant venni

Ötmilliárdos ingatlancsomaggal lép piacra a CIB csoport. Havonta hirdetik meg a 3–12 darabos csomagokat, amelyeket 30 napig lehet megvásárolni. Hivatalos kikiáltási ár nincs.

A bank közleménye szerint az új, ötmilliárdos ingatlanportfóliót piacra dobó kampányt a továbbra is kedvező ingatlanpiaci kilátások hatására indítja a csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt.

A promóció során öt lakóingatlanokból, valamint kereskedelmi ingatlanokból összeállított csomagot kínálnak eladásra március 1. és június 30. között.

A kampány időtartama alatt havonta egy adott hónapban egy megyében vagy földrajzi régióban található csomagra tehetnek ajánlatot az érdeklődők. Az ingatlanok hat magyarországi régióban (Nyugat-, Közép- és Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, valamint Észak- és Dél-Alföld) találhatók, és a csomagok kis mérete miatt helyi befektetők számára is érdekes befektetési célpontot jelenthetnek. A tizenegy csomag becsült összértéke meghaladja az ötmilliárd forintot.

  • Megosztom