Mobilos segítség az Atmedia-tól

A tévécsatornák nézettségi versenyében segít eligazodni az Atmedia új mobilalkalmazása, az Atmedia SHR Service. Az applikáció nem csak a magyar, hanem a lengyel és cseh adatokat is tartalmazza.

 

Egyre nehezebb eligazodni a különböző kereskedelmi célcsoportok és a televíziós kereskedőházak rangsorának világában, főként azután, hogy idén januártól a TV2 kibővítette fő célcsoportját a 18-49-ről 18-59 évesekre, miközben a hazai médiapiac továbbra is a 18-49-et használja „alapértelmezett” célcsoportnak.

 

Ehhez nyújt segítséget az Atmedia ingyenes mobil alkalmazása, az Atmedia SHR Service, amelynek segítségével bárhol, bármikor naprakészen lehet tájékozódni a TV csatornák nézői részesedéséről.

 

A könnyen áttekinthető és naponta frissülő televíziós közönségarányokat tartalmazó alkalmazás nem csak a magyar, hanem a lengyel és a cseh Atmedia statisztikáit is magában foglalja. Az Atmedia SHR Service napi, heti és havi nézettségi adatokat és éves trendeket is tartalmaz, informál az Atmedia tv csatorna portfólióról is (Atmax). Mindez megtekinthető, lementhető a kedvencek közé és továbbküldhető e-mailen az ismerősöknek.

  • Megosztom