Mobilon erősít a Főtaxi

A Főtaxi új mobilalkalmazásán keresztül történő taxi hívásakor a rendszer már a megrendelés felvételekor visszaigazolja nekünk a címállomás távolságát, a várható menetidőt és megad egy előzetes költségkalkulációt. A bankkártyás regisztrációt követően lehet fizetni mobillal, de bármilyen típusú és akár több bankkártyát is rögzíthetünk.

 

A magas minőségű szolgáltatások mellett a felhasználói élmény is szerethetővé teszi a budapesti taxis piac legnagyobb dobását, a Főtaxi továbbfejlesztett új taxi-rendelő applikációját, amelynek Budapest egyik legszebb szögből fotózott arca a nyitóképe.

 

Az Androidon és iOS-en e héttől elérhető új Főtaxi mobil megoldás számos, az utasok kényelmét és biztonságát szolgáló megújult funkciót is tartalmaz:

  • A GPS alapú rendelés meggyorsítja a legközelebbi taxi kiválasztását, ráadásul extrákat is kérhetünk előre (pl.: mekkora legyen az autó, kérjük-e nyáron előhűtve, viszünk-e magunkkal valamilyen házi-kedvencet, vagy esetleg külföldi vendégünk kapcsán kérünk-e idegen nyelvet is beszélő sofőrt?)

  • A taxi érkezését telefonunk hangjelzéssel jelzi.

  • Az alkalmazás már a rendeléskor elküldi nekünk az úton lévő autóról és a sofőrről egy fotót és a várható kiszállási időt. Akár valamennyi utazásunkat visszanézhetjük a Korábbi Rendelések menüben térképen, teljes útvonallal, az utazási idővel, a kifizetett összegekkel, a korábbi szolgáltatást végző sofőrökkel és taxikkal együtt. A sofőröket az utasok értékelik, amelyet már érkezéskor látnak a megrendelők és később ők maguk is véleményezhetnek.

  • Az úton emellett semmilyen más meglepetés nem érhet bennünket! Mobilon történő taxi híváskor ugyanis már a megrendelés felvételekor visszaigazolja a rendszer a címállomás távolságát, a várható menetidőt és ad egy előzetes költségkalkulációt is.

  • Nagyon fontos, hogy a bankkártyás regisztrációt követően mobillal is lehet fizetni és illetve bármilyen típusú és akár több bankkártyát is rögzíthetünk! A postpaid és prepaid fizetést biztosító Fizetés menüben kiválasztható, hogy a rögzített bankkártyák közül éppen melyiket szeretnénk használni. Ez például céges ügyfelek számára kiemelten előnyös, hiszen osztályok szerint rögzíthetnek kártyát, amelyhez tartozó igazoló kóddal fizethetnek, így a kiadások könnyen tervezhetőek és mérhetőek.

  • Az utazás során kifizetett összegről ezt követően a rendszer nyugtát küld az általunk megadott e-mail címünkre, továbbá a bankkártya használatáról a szokásos bizonylatot is megkapja az utas. Főtaxi bankkártyás fizetési lehetőségének biztonságára garancia a Nerd Developments informatikai-fejlesztő cég, valamint az OTP Mobil ( Simple) által biztosított interface.

 

Az applikáció letölthető itt ’Főtaxi Budapest’ néven:

Google Play Áruház

Apple Store

  • Megosztom