Mobillal is lehet fizetni a Starbucks-nál

A kávézólánc egyelőre az Egyesült Államokban lévő üzleteiben teszi elérhetővé ezt a lehetőséget az okosmobillal rendelkező ügyfelei számára. A vásárlás mellett többek között a Starbucks kártyájuk egyenlegét is lekérdezhetik a vásárlók, de arról is információhoz juthatnak, hogy hol találják a legközelebbi kávézót.

A mobillal történő kávévásárláshoz egy alkalmazást kell letölteni és telepíteni. Egyelőre bizonyos BlackBerry okostelefonokkal, iPhone-okkal és iPod touch digitális médialejátszóval lehet elérni a szolgáltatást. A kávézólánc már dolgozik az Android mobil operációs rendszert futtató készülékekre szánt alkalmazáson is, azt azonban egyelőre még nem tudták közölni, hogy mikor kerül piacra.

 

 

A társaság a sikeres teszteket követően döntött úgy, hogy bevezeti a kávévásárlást lényegesen megkönnyítő szolgáltatást a közel 8000, Starbucks márkájú amerikai kávézóban. A vásárlás mellett egyébként a Starbucks Card nevű hűségprogramhoz kapcsolódó adatokat is le lehet kérni az új mobilos alkalmazással, illetve azt is ki tudják deríteni a kávéra szomjazók, hogy hol van a közelükben egy Starbucks.

  • Megosztom