Mobilappal erősít a Cartoon Network

A Cartoon Network különleges eseményen mutatja be sikersorozatán, a Kalandra fel!-en alapuló, új mobil applikációját, az Adventure Time Card Wars Kingdom-ot: Let’s Play Flooping Card Wars! néven közös online játék bajnokságot rendez a Machinima-val, a nemzetközi fandom és gamer közösség vezető programszolgáltatójával.

 

A Machnima szervezte élő közvetítésű tornára július 15-én kerül sor; itt mutatkozik be elsőként az Adventure Time Card Wars Kingdom a Kalandra fel! franchise felnőtt és gyerek rajongói előtt: a Machinima világszerte ismert játékos sztárjai, ChimneySwift11, JeromeASE, CavemanFilms és TJ Smith Gaming élő, internetes játékban mérik össze erejüket. Mindegyik torna három körös, két fordulós lesz, a győztes Adventure Time Card Wars Kingdom koronával a fején távozhat.

 

Akik lemaradnak az élő közvetítésről, megtekinthetik az exkluzív felvételeket és a játékosok izgalmas kommentjeit azok saját YouTube csatornáján július 25-ig. A Cartoon Network szintén közzéteszi a bajnokságot YouTube csatornáján, ahol a rajongók kedvenc Kalandra fel! klipjeikkel együtt tekinthetik meg és élhetik át a bajnokság legizgalmasabb pillanait.

 

A Let’s Play Flooping Card Wars a Machinima’s Twitch platformon július 15-én reggel 8:00 órától lesz látható. A Kung Fu Factory által fejlesztett Adventure Time Card Wars Kingdom, a népszerű Adventure Time Card Wars mobil játék második kiadása, amelyet napjainkig 6 millió letöltést generált. Az Adventure Time Card Wars Kingdom elérhető és letölthető lesz az App Store-ban, az Amazon Store-ban és Google Play bázisban július 14-től.

  • Megosztom