Mindjárt indul az RTL Klub legújabb műsora!

Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Oláh Gergő, Tóth Vera és Molnár Tibor alias Trap Kapitány – ők lesznek a csapatkapitányok az RTL Klub merőben újszerű showműsorában, a Kicsi Óriásokban. A kis tehetségek teljesítményét a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri értékeli majd, a műsorvezető pedig Sebestyén Balázs lesz.

 

Az RTL Klub hamarosan induló új showműsorában, a Kicsi Óriásokban egyedülálló módon választják ki és készítik fel a 4 és 14 év közötti gyerekeket a versengésre. A Kicsi Óriások Akadémiáján egész nyáron profi előadóművészek és televíziós szakemberek segítenek abban, hogy a csapatban induló kis tehetségek a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból a színpadon. A gyerekek felkészítésének természetesen a csapatkapitányok is aktív résztvevői: Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Oláh Gergő, Tóth Vera és Trap Kapitány nap mint nap ellátogatnak az Akadémiára és a tanárokkal együtt fejlesztik mentoráltjaik készségeit.

 

Nagy a tét, hiszen az öt – egyenként két táncosból, egy énekesből és egy óvodás kistehetségből álló – csapatnak és kapitányaiknak hétről hétre meg kell majd győzniük a Földes Eszterből, Geszti Péterből és Spáh Dávidból álló zsűrit arról, hogy ők a legügyesebbek. A tehetségmutató show műsorvezetője pedig Sebestyén Balázs lesz.

 

Az RTL Klub mindig is nagy hangsúlyt fektetett a fiatal tehetségek felfedezésére és gondozására, így nem volt kérdéses, hogy a Kicsi Óriások óriásplakátját is gyerekek fogják megtervezni. A meghirdetett pályázatra több száz alkotás érkezett, a szakmai zsűri és a Facebook követők szavazatai alapján pedig Peresztegi Márkó (7), Balla Boglárka Vivien (8) és Szász Gréta (10) rajzai lesznek láthatóak a Kicsi Óriások plakátjain.


  • Megosztom