Mesés együttműködésben a Minimax és a Telenor

Világszerte népszerű animációs sorozat vetítésébe kezd a Minimax május 16-án, amikor magyarországi televíziós premierként elindítja a Talking Tom és barátai című mesés animációs sorozatot. A csatorna és a Telenor különleges együttműködése révén a mobilszolgáltató közösségi platformjainak követői és a Telenor MyTV látogatói már 2 nappal a televíziós bemutató előtt megnézhetik az első epizódot.

A Talking Tom és barátai igazi jelenség, amely mobilos játék formájában debütált; 2016-ban a legnépszerűbb ingyenes játék appok top 10-es listájára is felkerült, és a mai napig a játék-toplisták állandó szereplője. A játék alapján készült televíziós sorozat elsősorban a 8-12 éves gyerekeknek szól, főszereplői a Talking Tom nevű beszélő kandúr és barátai. Mindegyikük szórakoztató karakter, a csak rájuk jellemző szerethető jellemvonásokkal és utolérhetetlen humorérzékkel. A Talking Tom és barátai sok vidámságot, felhőtlen nevetést ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Talking Tom és barátai nem egy, hanem rögtön két résszel látható minden nap a Minimaxon, május 16-tól. A kezdési időpont 19:30.

A Telenor közösségi platformjainak követői és a Telenor MyTV látogatói az első epizódot már május 14-én 14:00-kor láthatják a Telenor Facebook-oldalán és a MyTV oldalon; utóbbi regisztráció nélkül, díjmentesen elérhető.

  • Megosztom