Mérföldkőhöz érkezett a PlayStation

Világszerte tönn mint 70,6 millió PlayStation 4 konzolt értékesítettek, az eladott PlayStation VR-ok száma pedig meghaladja a 2 milliót.

A Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette, hogy a PlayStation®4 (PS4 ™) konzol, a PlayStation®VR (PS VR) és a PS4 és PS VR játékok értékesítési adatai új mérföldkőhöz érkezetek.

  • 2017. december 3-ig több mint 70,6 millió PS4 konzolt értékesítettek.
  • Világszerte több mint 617,8 millió példányt adtak el PS4 játékokból kiskereskedelmi üzletekben, illetve töltöttek le a PlayStation®Store-ból 2017. december 3-ig.
  • A PS4 sikereinek köszönthetően a PS VR rendszerekből összesen több mint 2 millió darabot értékesítettek világszerte 2017. december 3-ig.
  • 150 játékot publikáltak PS VR-ra, amelyek kiskereskedelmi üzletekben és a PlayStation Store-ból letöltve globálisan több mint 12,2 millió példányban találtak gazdára 2017. december 3-ig.

Szoftverek tekintetében a PS4 portfoliója olyan új játékokkal bővül a jövőben, mint a God of War, Detroit: Become Human, Spider-Man, Shadow of Colossus, Dreams, Days Gone (SIE WWS), Far Cry 5 (Ubisoft) és a Monster Hunter: World (Capcom. Jelenleg több mint 130 játék és videotartalom áll fejlesztés alatt PS VR-ra, amelyek 2018 végéig jelennek majd meg, köztük a The Inpatient és a Bravo Team (SIE WWS).

Az SIE mind a PS4 és a PS VR bővítését folytatja.

  • Megosztom