Megvonja a támogatást a Coca Cola

Ameddig nem tisztázódnak az elnökség zavaros pénzügyei, a Coca-Cola úgy döntött, hogy nem utal több szponzorpénzt a Magyar Paralimpiai Bizottságnak.

A Coca-Cola HBC Magyarország felfüggesztette a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) milliós nagyságrendű támogatását, amíg a szervezet nem rendezi vitás pénzügyeit – írja a Népszabadság csütörtöki száma alapján az MTI.

Az MTI beszámolója szerint a lap birtokába került a bronz fokozatú szponzor cég két hete a bizottsági elnöknek küldött levele, amelyben arról tájékoztatják Gömöri Zsolt MPB-elnököt, hogy “a sajtóban megjelent ügy megnyugtató rendezéséig” felfüggesztik a pénzügyi támogatást.

Tóth Valentin, a cég kommunikációs igazgatója a lapnak megerősítette: valóban felfüggesztették a támogatást. Annak mértékéről annyit árult el, “hogy milliós nagyságrendről van szó”. Tóth Valentin a lapnak kiemelte, amint rendeződik az ügy, azaz véget érnek a viták miatt indult jogi eljárások, azonnal megkeresik a lehetőségét annak, hogy támogathassák a sportolókat.

  • Megosztom