Megvannak az év internetes kereskedői

Átadták az Év Internetes Kereskedője 2018 Díjat. A nyertesek között van a Media Markt, a Lumenet a BENU és a Decathlon is.

2018. június 5-6-án került megrendezésre Visegrádon a XV. Elektronikus Kereskedelem Konferencia. Az első nap estéjén megrendezésre kerülő gálavacsorán idén 12. alkalommal adták át a rangos Év Internetes Kereskedője 2018 Díjat.

A kis- és közepes vállalati kategória nyertese a Lumenet, második helyezett a BHPgumi, harmadik pedig a BENU Gyógyszertár webshop lett. Nagyvállalati kategóriában a győztes a Media Markt lett, a második díjat a Konzolvilág vitte el, míg a dobogó harmadik fokán Decathlon végzett.

Idén másodjára a két fődíj mellett kategóriadíjakat is átadtak a szervezők. A kategóriadíj jelölői a Next Wave Europe Kft., Testbirds Kft., BIG FISH Kft. és az eNET Internetkutató Kft.

Nagyvállalati kategóriában a Legjobb omnichannel és a Leginnovatívabb kereskedő díjakat a Decathlon webáruház, a Legjobb felhasználói élmény díjat a GRoby, a Legjobb online kampány díját pedig Tchibo vihette haza.

Kis- és középvállalati kategóriában a Legjobb omnichannel kereskedő díját az Alinda, és a Legjobb felhasználói élmény és a Leginnovatívabb kereskedői díjakat a Lumenet webáruház vihette haza, míg a Legjobb online kampány kategóriadíjat a Whiskynet vehette át.

  • Megosztom