Megvan az IVSZ Távközlési tagozatának új vezetője

Május közepén az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) Marton Lászlót, az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatóját választotta meg a Távközlési tagozat új vezetőjének és ezzel együtt a szövetség elnökségi tagjának a következő három évre. Az infokommunikációs szakember kiemelt fontosságúnak tartja, hogy legyenek olyan szakmai műhelyek, amelyek a szolgáltatói érdekeken túlmutatva tudják képviselni a teljes ágazatot.

 

Marton László a következő három évben a Távközlési tagozat vezetőjeként segíti az informatikai szövetség munkáját és képviseli a távközlési szolgáltató tagokat – írja közleményében az IVSZ. Az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatója szerint kiemelt jelentőségű, hogy a cégek készen álljanak a digitális fejlődésre – ez a piaci fennmaradás egyik feltétele. A digitalizációra való átállásban jelentős szerepe és felelőssége van a szakmai szervezeteknek is, amelyek segíthetik ezt a folyamatot.

 

A szakember több mint tizenöt éves vezetői tapasztalattal rendelkezik az üzleti infokommunikáció területén. Az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati szegmensének vezetése előtt az ICT-üzletfejlesztési terület igazgatójaként dolgozott a társaságnál. Marton László fontos szerepet játszott az egyedi, ügyfélre szabott, integrált megoldások kialakításában, a vállalat infokommunikációs szolgáltatásainak bevezetésében, illetve az Invitech Solutions megalapításakor a fejlesztési stratégia létrehozásában.

 

„A Távközlési tagozat vezetőjeként a célom, hogy ebben a kiemelkedő jelentőségű szakmai bizottságban az iparág fejlődését nagyban elősegítő, professzionális javaslatok készüljenek. A digitális fejlődéshez elengedhetetlen, hogy legyenek olyan szakmai műhelyek, amelyek a szolgáltatói érdekeken túlmutatva, a teljes ágazat szempontjait képesek megjeleníteni. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy szerepet vállalhatok az IVSZ munkájában.” – mondta Marton László a Távközlési tagozatvezetői kinevezése kapcsán.

  • Megosztom