Megvan a legdizájnosabb étterem

A The Ritz-Carlton, Budapest étterme, a Deák St. Kitchen nyerte „Az Év Legdizájnosabb Étterme” fődíjat, illetve az első helyért járó aranyérmet vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet kategóriában, a 40 fő feletti, zárt vendégterek között a 2017-es Gastro Design Award-on. A díjakat gálavacsora keretében adták át október 9-én, a budapesti Larus Rendezvényközpontban.

 

A Deák St. Kitchen 2016 áprilisában nyitotta meg kapuit. Az étterem a legkiválóbb hazai ihletésű fogásokkal, valamint a nemzetközi konyha közkedvelt remekeivel várja az idelátogató külföldi- és a hazai közönséget. A fantasztikus ételkínálat mellett, a Deák St. Kitchen nagy hangsúlyt fektet a legjobb minőségű bor- és italsor kiválasztására is.

 

A Gastro Design Award-ot immáron negyedik alkalommal rendezték meg a Turizmus Trend és a Vendég & Hotel (PPH Media) szervezésében. A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, továbbá a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére. A megmérettetésre modern és tradicionális stílusú, kisebb és nagyobb éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák, valamint szállodák nevezhettek. A pályázatokat idén először egy nemzetközi szakemberekből és a hazai média képviselőiből álló zsűri értekelte.

  • Megosztom