Megvan a Vodafone új vezére

Amanda Nelson lesz a Vodafone Magyarország vezérigazgatója jövő év január elsejétől, az új cégvezető a Vodafone Máltától érkezik hozzánk.

A Bristoli Egyetemen végzett Amanda Nelson karrierje elején, 1998-ban csatlakozott a Vodafone-hoz. Az azóta eltelt 18 évben számos országban, többek között Hollandiában, Új-Zélandon, Japánban és az Egyesült Királyságban, a Vodafone Csoportnál töltött be különféle vezetői pozíciókat pénzügyi és marketing területen.

A Vodafone Magyarországhoz a máltai leányvállalat éléről érkezik, ahol 2013 novembere óta dolgozott vezérigazgatóként. Ezalatt az idő alatt sikeresen megerősítette a vállalat vezető mobilpiaci pozícióját a kiemelkedő ügyfélelégedettséggel, 4G és 4G+ hálózat kiépítésével és stabil pénzügyi eredményeivel – derül ki a mobilszolgáltató közleményéből.

Az új vezérigazgató a Vodafone Magyarország éléről január elsejével távozó Alex Froment-Curtilt váltja, aki a közel 41 millió előfizetővel rendelkező, a helyi piacot vezető Vodafone Egyiptom vezérigazgatójaként folytatja pályafutását. A távozó vezérigazgató a hazai piacon számos fontos eredményt ért el, vezetése alatt pedig a vállalat tovább haladt a Gigabit Magyarország vízió elérése felé, aminek keretében az országos 4G lefedettség elérése mellett elindult a 4G+ szolgáltatás kiépítése is.

  • Megosztom