Megvan, mikor folytatódik az egyik legnépszerűbb sorozat

Szeptember 19-én érkezik az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozata, A mi kis falunk ötödik évada az RTL Klubra. Tegnap az is kiderült, hogy a Nyerő Páros versengő sztárjainak megpróbáltatásait szeptember 21-től követhetik majd a nézők.

Pajkaszeg lakóinak története igencsak betalált a magyaroknál, A mi kis falunk epizódjai rendre a nézettségi rangsor élén végeztek. Az RTL Klub most bejelentette, hogy szeptember 19-én este 8-tól képernyőre kerül az ötödik évad és végre kiderül: kopogtat-e a gólya Pajkaszegen. A negyedik évad ugyanis Erika terhességi tesztjének kérdésével ért véget.

Az ötödik évad első epizódjában pedig rögtön fény derül a titokra, mit látott a teszten Gyuri párja. Folytatódik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge. Laci és Ildikó azon ügyködik, hogy elválhassanak, de olyan akadályokba ütköznek, amelyekre nem számítanak. A polgármester idegeit a falu anyagi helyzete és egy nem várt támogatás borzolja. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat. Emellett a pajkaszegiek életét pedig egy titokzatos hölgy felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban. A mi kis falunk új epizódjait az RTL Most-on is vissza lehet nézni.

Az mmonline.hu tegnap számolt be arról, hogy kiderült, mikortól kerül képernyőre a Nyerő Páros. A sztárpárshow legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. A csata a már ismert, de mindig meglepetéssel szolgáló luxusvillán és a kőbányán túl további helyszíneken is zajlik. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A sztárpárok küzdelmét szeptemberr 21-től követhetik a nézők az RTL Klubon.

  • Megosztom