Megvan, kikkel indul a Telex

A távozó indexesek új portálja, a Telex Facebook oldalán jelentették be, hogy kikkel rajtol majd a lap, és valóban nagy csapattal vágnak bele a projektbe, összesen 70-en csatlakoztak hozzájuk.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy az a cél, hogy teljes körű hírszolgáltatást nyújtó, nagy csapattal indítsák el a Telex.hu-t, azonban a 70-es fős induló stáb az egyik legnagyobb szerkesztőség lesz az országban. Az elmúlt időszakban kiderült, hogy néhány ismertebb egykori indexes máshol folytatja, de a csapat nagyját a jelek szerint sikerült együtt tartani.

A szeptember 23-án este közzétett, a Telex.hu kezdő csapatát bemutató bejegyzésből az még nem derült ki, hogy mikor indul az új lap, de egyértelműen utaltak rá, hogy közel a rajt időpontja, így akár a héten élesben elindulhat az új portál.

A Telex.hu-t támogatásokból indítják el, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyi pénz gyűlt össze, de az adományok gyűjtésére létrehozott felületen található számláló szerint már több mint 33 ezren járultak hozzá anyagilag az új portál létrejöttéhez.

  • Megosztom