Megválasztották az év álomnőjét és álompasiját – fotóval

A TV2 napi sorozatának szereplőjét választották meg a férfiak az év álomnőjének, a férfiak között Vastag Csaba diadalmaskodott.

Az egyik legelőkelőbb fővárosi szórakozóhelyen osztották ki a CKM és a JOY magazin közös szépségversenyének díjait. Az interneten két hónapon keresztül szavazhattak az olvasók az ország 50 legjobb pasijára és 50 legjobb nőjére, és végül a két kategória első három helyezettjét díjazták a főszerkesztők.

A Top 50 álompasi kategória harmadik helyezettje Király Viktor lett, míg a képzeletbeli dobogó második fokára az X-Faktor sztárja, Takács Nikolas állhatott fel. A hölgyek az idén Vastag Csabát választották meg az év férfijának. Mindhárom srác egy két fő részére szóló wellnesshétvégét és egy fitneszcsomagot kapott ajándékba a megtisztelő cím mellé.

A Top 50 álomnő kategóriában Debreczeni Zitát hozták ki harmadiknak a szavazók, a csinos modellt pedig a Barátok köztben szereplő, Balogh Edina előzte meg, akit a második legjobb nőnek választottak az olvasók. A 2011-es év álomnőjének járó díjat Szabó Zsófi, a Jóban rosszban színésznője vehette át. A három álomnő szintén megkapta a két fő részére szóló wellnesshétvégét, ráadásként pedig fitneszbérletet, szépségcsomagot és ránctalanítót is kaptak – tudta meg a hir24.hu.

  • Megosztom