Megválasztották az év üzleti szállodáját

A Budapest Marriott Hotel nyerte el Az Év Üzleti szállodája címet Az Utazó magazin közönségszavazásán.

A Duna-parti szálloda éves szinten csaknem 900 eseményt bonyolít le és a rendezvényekkel kapcsolatos folyamatosan növekvő igényeknek eleget téve idén nyáron teljeskörűen megújítja konferenciatermeit is.

Évtizedes hagyományát folytatva ebben az évben is meghirdette Az Utazó Toplistája szavazását Az Utazó magazin. Az olvasók összesen 17 kategóriában voksolhattak kedvenc vagy legjobbnak ítélt turisztikai szolgáltatójukra.

A Budapest Marriott Hotel a város egyre népszerűbb találkozópontja. A szálloda növekvő népszerűségét jól mutatja, hogy a párfős ebédektől kezdve a több száz meghívotti körrel zajló konferenciákig minden típusú rendezvényre fokozott az igény. Ezt kiszolgálva alakítja át teljeskörűen rendezvényszintjét a Marriott.

A tavasszal, vadonatúj enteriőrrel debütált Liz and Chain bárjához és DNB Budapest étterméhez hasonlóan a szálloda rendezvényhelyszíneinek terveit is a londoni székhelyű Twenty2 degrees készítette. A terek különlegessége a Show Kitchen elnevezésű látványkonyha lesz, ahol exkluzív kóstolók és bemutatók kapnak helyet. A szálloda másfél éve tartó teljes körű felújítási munkálatai az átalakított konferenciaszint augusztusi átadásával érnek véget.

  • Megosztom