Megújult az ikonikus Burger King helyszín

Teljes átalakítás után újranyitotta kapuit az ikonikus, Budapest egyik legnépszerűbb találkozópontjaként ismert Burger King Oktogon. Az ország első Burger King étterme 24 év után kapott új dizájnt.

Az új étterembelső ultramodern és kényelmes, a kasszák és az asztalok jól megközelíthetőek maradtak, a második emeletre pedig csigalépcsőn vezet az út. Kívülről az eredeti homlokzat visszaállításával őrizték meg az Oktogon és az Andrássy út régi hangulatát.

A cég 1991-ben nyílt étterme volt az első Magyarországon, és a világ második legnagyobb alapterületű Burger King címével is büszkélkedhet. Azóta még 31 Burger King nyílt országszerte, nagyrészt Budapesten. A dolgozók között is vannak olyanok, akik még emlékeznek a nyitás pillanataira.

Rendkívüli elhelyezkedése miatt az étterem a budapesti találkozók egyik leggyakoribb találkozópontjává vált, igazi randiguru. Egy kis matek: ha egy nap csak 10 találkozóval számolunk, ami itt kezdődött, az azt jelenti, hogy 24 évvel ezelőtti nyitása óta közel 100 ezer randit szerveztek az Burger King Oktogonhoz.

  • Megosztom