Megújult az Albérlet.hu

A Digital Capital digitális ügynökség tervezte és fejlesztette a több lépésben megújult Albérlet.hu responsive designját. A megújult portált az Infinety értékesíti.

 

Az Albérlet.hu a 2004-es megalapítása óta töretlenül az első számú és legnagyobb albérlet kereső portál a magyar interneten, az átlagosan havi 1,5 millió page view-t generáló oldal átlagosan több mint 5 000 ingatlant listáz és 250 ingatlanreferens bizalmát élvezi partnerként.

 

Legény Imre, az Albérlet.hu alapító ügyvezetője: “Az utolsó teljes ráncfelvarrásunk 2012-ben történt. Azóta előjöttünk a követendő trendeknek megfelelően egy mobile site-tal, majd az ingatlanos piacterek között elsőként jelentünk meg applikációnkkal. 2016-ra elérkezettnek láttuk az időt, hogy a még nagyobb számú külföldi diák jelenlét miatt ismét erősödő albérlet piacon egy újragondolt, tökéletesen responsive designnal és új arculattal jelenjünk meg -, nem csak a ‘külső’ oldalakat illetően, hanem az adminisztrációs oldalakat is bevonva a nagy generálba. A vizualitás kapcsán szabad kezet adtunk az ügynökségi partnernek, talán ennek is köszönhető, hogy a kék színünk és az emblémánk is megváltozott.”

 

Az egykori ReVISION gerilla- és vírusmarketing ügynökséget is jegyző Kaizer Gábor új digitális ügynöksége, a Digital Capital -, épp befejezve egy másik vezető hazai niche piactér, a DjBorze.hu responsive redesign-ját -, felkéréssel kapta a megbízást, hogy álmodja újra az ingatlanportál designját.

 

“A kurrens UX/UI trendeknek megfelelően egy funkcionális, letisztult és flat designt igyekeztünk tervezni. A másik nagyobb kihívás a projekt kapcsán az volt, hogy egy olyan “mobile almost first” redesign készüljön, ahol a desktop és tablet-mobil képernyők csaknem ugyanolyan fontosak üzletileg. Mivel prediktálva a Google Analytics adatokban tapintható trendet, a desktop session-ök aránya rövidtávon 50% alá fog süllyedni a piactér teljes aggregált forgalmát tekintve -, hiszen ez a ‘mobil és tablet intenzív’ hétvégéken már manapság is így van.” – mondta el Kaizer Gábor, Digital Capital Kft. stratégiai vezetője.

 

Az Albérlet.hu megújulásával egy időben stratégiai partnerséget kötött az Infinety Group-pal hirdetési felületeinek és innovatív hirdetési megoldásainak kialakítására és értékesítésére.

 

A választás azért esett az Infinety Groupra mert piacrészesedésével, szakértelmével és innovatív megoldásaival az Albérlet.hu kiemelt figyelmet és támogatást kap abban, hogy a megújult arculatához méltó online ingatlan piaci helyzetét erősítse. Az együttműködéssel, az Infinety tovább erősíti portfolióját és részesedését az ingatlan tematikájú hirdetési szegmensben.

 

  • Megosztom