Megújult a magyar zenecsatorna

Szeptember 1-jén, 5 évvel az indulás után színesebb, látványosabb és fiatalosabb arculatra váltott a Nóta TV, mely Sláger TV néven folytatja útját. Nem csak a név és az arculat változott, de a programkínálat is megújult, sőt a képminőségen is javítottak.

Igazi sztárok és valódi slágerek fiataloknak, idősebbeknek, folyamatosan növelni a 18-59-es célcsoport számára szóló szórakoztató műsorok arányát – ez a televízió célkitűzése.

Nemcsak az arculatban, és a műsorokban, de a televízió terjesztésében is komoly előrelépések történtek, az eddigi terjesztési partnerek mellet a Magyar Telekom és a Mindig TV segítségével hazánkban és a környező országokban már 8 millió nézőhöz jut el a Sláger TV.

A technikai feltételek is változtak, az új 16:9-es képarány jobb képminőséget biztosít. Az adásminőség javítását célozza az is, hogy a kizárólag a Sláger TV számára készülő 80 óra havi új műsor már HD-ben készül a televízió stúdiójában.

A műsorújdonságok közül említést érdemel Bangó Margit, Kossuth-díjas énekesnő műsora, mely “Halk zene szól az éjszakában” címmel jelentkezik. A művésznő meghívott vendégeivel duetteket énekel. Újdonság a “Sláger híradó”, ahol jó híreket hallhatunk a művészvilág kiemelkedő személyiségeiről heti rendszerességgel. Az új programok között találjuk az “Utcazenész”-t, ahol Torres Dani és Leó sztárvendégekkel járják az utcákat, rögtönzött koncertet adva, a “Nektek írom a dalt” portéműsorban pedig minden adásban egy dalszerzőt, vagy szövegírót mutatnak be, aki ismert slágereket írt és ezzel nagyban hozzájárult számos előadó sikeréhez. A “SlágerBest of” Zoltán Erika műsorvezetésével a legkedveltebb slágereket mutatja be hazánkból és külföldről egyaránt. A”First Party Show”-ban a pécsi First Party Band tagjai rendszeresen jelentkeznek, ahol énekesnőik éneklik majd a legnagyobb slágereket.

  • Megosztom