Megújult a Praktika magazin

A hobbilapok között piacvezető, 19 éves Praktika magazin szeptemberi száma megújult képi világgal és új, feszes belső szerkezettel jelent meg.

 

A tartalom fókuszában továbbra is a kézművesség, a saját kezű alkotás, az ezzel járó sikerélmény és öröm áll. Emellett azonban új rovatok is indulnak: havi rendszerességgel jelentkezik például a méltán népszerű Ökoanyu, azaz Nagy Réka, aki megmutatja, hogyan lehet a környezettudatos életmódot könnyedén becsempészni a hétköznapokba. Továbbá bemutatnak alkotóműhelyeket, sőt kiemelkedő tehetségű kézműveskedő olvasókat is.

Házon belüli iparművész kollégák segítségével valósítja meg a Praktika csapata azokat az ötleteket, melyek a magazin hasábjain később megjelennek, ezáltal is fókuszban tartva a saját, minőségi tartalomgyártást.

 

“Az interneten megtalálható DIY tartalom mellett a Praktika szerkesztősége továbbra is hisz a nyomtatott sajtó erejében és abban, hogy egy olyan olvasótábort tudunk tovább építeni, akiknek nem csak élményt nyújt a magazin, hanem inspirál, kreativitást fejleszt, ötleteket ad és száz százalék kikapcsolódást nyújt. Ezek a gondolatok vezettek minket a szerkezet átalakításában, a címlapstruktúra megváltoztatásában, és igyekeztünk kiaknázni a papír alapú sajtótermékek összes erényét és lehetőségét” – mondta Boda Ildikó portfólió-vezető.

 

A Praktika magazin továbbra is havonta jelenik meg, változatlan méretben, terjedelemben és áron.

A kiadó célja a megújulással, hogy tovább növelje a magazin népszerűségét olvasói körében, hosszú távon stabilizálja pozícióját és a megújult, dinamikusabb tartalommal a megváltozott tartalomfogyasztási szokásokra reagáljon.

  • Megosztom