Megújult a Pénzcentrum

Megújult a Pénzcentrum, a lakossági pénzügyekkel foglalkozó hírportál augusztustól teljesen új dizájnt kapott és az olvasók elvárásaihoz igazított, friss tartalmi elemeket. A Portfolio csoporthoz tartozó site fő célja a pénzügyi, gazdasági folyamatok jobb megértése, a család kiadásainak és bevételeinek tervezése.

 

A témák befogadását immár hangsúlyosabb képi és grafikai elemek, interaktív grafikonok, infografikák segítik. Az oldal struktúrája áttekinthetőbb lett: kilenc rovatban – Hitel, Megtakarítás, Otthon, Biztosítás, Nyugdíj, Karrier, Vásárlás, Utazás, Vállalkozás – találhatja meg az olvasó azokat a híreket, elemzéseket, tanácsokat, amelyek segíthetik a mindennapok pénzügyi döntéseiben.

„A Pénzcentrum a kezdetektől fogva, felvállaltan lakossági pénzügyi oldal. Nem brókereknek, közgazdászoknak, elemzőknek szól, nem foglalkozik tőzsdével vagy államháztartással” – mondta el Csűrös Csanád, a kiadó NET Média Zrt. üzletfejlesztési igazgatója. „Hisszük, hogy a hazai gazdasági média talán legfiatalabb szerkesztősége – az átlagéletkor 28 év – képes egy szokatlan, meglepő, érdekes színt vinni a pénzügyek szürke világába. Az új oldal is ezt a szándékot tükrözi” – tette hozzá.

A jövőre tizedik évébe lépő hírportál célja változatlan: igazodási pontot mutatni a hétköznapok pénzügyi kérdéseiben. A Pénzcentrum közérthetően ír devizahitelekről, utasbiztosításokról, lakásfelújításról, tudatos vásárlásról, spórolásról, okos bankkártya-használatról, azaz minden olyan pénzügyi témáról, amivel egy magyar család a hétköznapokban találkozik.

A Portfolio.hu szakmai támogatásával működő oldal népszerűsége évek óta töretlen. Nem titkolt cél a jelenleg havi félmillió egyedi látogatót számláló olvasóbázis további növelése.

  • Megosztom