Megújult a női magazin

Március elejétől a Fanny hetilap megújult külsővel és új napon, szerdánként jelenik meg. A megújulás elsősorban a Fanny címlapját érinti, amely teljesen új layout-ot kapott, emellett az “olvasó a fókuszban” koncepció kibővítésével mostantól hétről hétre egy valós olvasó szerepel a borítón.

 

Az októberben megkezdett megújulás második lépcsőjével a Fanny elnyerte a szerkesztőség által kitűzött célt, egyedi, látványos, letisztult új külső megjelenést kapott a lap, miközben megmaradt a tartalmi változatossága: az olvasó a Fanny magazin segítségével minden – a hétköznapi életében felmerülő – kérdésre megtalálhatja a választ, legyen szó gasztronómiáról, divatról vagy szépségápolásról.

 

„A Fanny megújulása egy sikertörténet. A tulajdonosváltást óriási érdeklődés követte, az első adatok pedig várakozásaink szerint alakulnak: a magazin eladott példányszáma közel megduplázódott*. Vásárlóink visszajelzései is rendkívül bíztatóak, így a Fanny újabb megújításakor már magabiztosan haladhattunk tovább a megkezdett és bevált úton.” – mondta el Titkó Zsuzsanna a Mediaworks Női, Gasztro és Ifjúsági üzletág igazgatója.

 

A megújulást és a megjelenési nap váltását kommunikációs kampány támogatja, tévé- és, rádióspotokkal az országos és helyi csatornákon, city-light plakátokkal, instore, print és online megjelenésekkel. A kampány teljes tarifaárú médiaértéke közel 150 millió Ft.

 

A lapcsalád másik tagja, a változatos recepteket, köztük neves séfek fogásait, háztartási és dekorációs tippeket, táplálkozási tanácsokat, program- és könyvajánlókat kínáló Fanny Konyha külső megjelenése is követi a főlap megújulását és márciustól letisztultabb külsővel és havi gyakorisággal kerül újságoshoz a magazin.

  • Megosztom