Megújult a Men.hu

Merőben új külsővel vár mindenkit a szórakoztató lifestyle férfimagazin, a Men.hu. Nem csupán az arculat változott meg, az oldal strukturálisan is átalakult.

 

A kor és az olvasók elvárásainak, valamint természetesen a saját igényeinknek is megfelelve a dizájn letisztultabbá vált, reszponzív tulajdonságának köszönhetően pedig ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja a Men.hu képernyőmérettől függetlenül.

 

A látogatók könnyebben megtalálhatják a számukra érdekes írásokat az újításoknak köszönhetően. Ezt a célt szolgálják az életmód- és szórakoztató cikkeket hét nagy kategóriába rendező rovatok, a lenyíló alrovatok, a népszerű, felkapott témákhoz vezető kulcsszavak, és a sliderben kiemelt 3-3 friss anyag.

 

A letisztultság érdekében az alap fehér, ehhez társítottak egy kiemelésre, figyelemfelkeltésre kiválóan alkalmas színt, a pirosat, vöröset, mely ugyanakkor szimbolikus jelentéssel is bír. Jelképezi többek között az erőt, a szenvedélyt és a bátorságot, valamint a vidámságot is.

 

Mindaz ami bevált, megmaradt, tehát a magazin továbbra is „könnyed, szórakoztató, emellett segítség is a férfiaknak az élet minden területén” – ahogyan azt az alapító igazgató, Csizmadia Zsolt is szavakba öntötte a lap indításakor. Az oldal életébe – ahogyan eddig is, ám most megújult erővel, nagyobb lendülettel – az olvasókat még inkább be kívánják vonni.

  • Megosztom