Megújult a Maximize weboldala

A Maximize Médiaügynökség a közelmúltban teljes arculatváltáson esett át, melynek részeként megújult az ügynökség logója és a weboldala is teljesen új megjelenést és tartalmi truktúrát kapott.

A webfejlesztés során a legfőbb célkitűzés egy olyan site létrehozása volt, amely megfelel a
mai webdesign trendeknek, emellett pedig részletesen prezentálja az ügynökség portfólióját és klientúráját. A megújult honlap felületének tervezésénél nagy hangsúly kapott a letisztultság és a felhasználóbarát design.

Az új felületen a szakmai tevékenység és ügyfélkör részletes ismertetése mellett havi rendszerességgel osztanak meg saját publikációkat az offline és online média világából. Új funkcióként jelent meg a weboldalon az érdeklődési kör alapú kapcsolatfelvétel lehetősége.

A honlapra navigáló látogatók, mint ügyfél, médiatulajdonos, illetve álláskereső írhatnak direkt üzenetet a honlap felületén keresztül, amely jelentősen leegyszerűsíti és felgyorsítja az ügynökség és partnerei közötti kommunikációt.

A Maximize új arculatát és webes felületét teljes egészében a Supermoon és 11R reklámügynökségek fúziójából, idén januárban létrejött Super 11 reklámügynökség tervezte.

Az új weboldal a www.maximize.hu linken érhető el.

  • Megosztom