A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Megújult a Tippmixpro, kampányol a Szerencsejáték Zrt.

Integrált kampánnyal támogatja Tippmixpro online sportfogadási felületének megújítását a Szerencsejáték Zrt. A nyereményvisszafizetési arány jelentős növelése és a fogadási kínálat bővítése után a tavalyi évben a weboldal friss arculatot, valamint a legújabb nemzetközi sportfogadói trendekhez igazodva új funkciókat is kapott. A Szerencsejáték Zrt. és a Mito közös stratégiai szintű termékfejlesztésének köszönhetően a lottótársaság árbevételének felét adó sportfogadási üzletág online platformja a legnagyobb globális versenytársakhoz hasonló, magas szintű digitális ügyfélélményt nyújt.

Az oldal megújítását a kiemelt bajnokságok indulásával egyidőben, 2021 februárjában népszerűsíti a nemzeti lottótársaság, a felelős online sportfogadás bemutatásában újra Anger Zsolt Jászai-díjas színművész működik közre.

Kijelenthetjük, hogy 2021 a sport éve lesz, hiszen két elmaradt világeseményre – az EURO2020 labdarúgó-Európa-bajnokságra és a nyári Olimpiai játékokra – is sor kerülhet idén. A 2020-as év folyamán az online sportfogadási bevétel ugrásszerű, több mint 30%-os növekedést produkált, ezzel a legmagasabb bővülést mutatva a cég portfóliójában. A Covid-19 járvány hatásai ellensúlyozására, a digitális értékesítés támogatására a Szerencsejáték Zrt. felgyorsította a webfejlesztési folyamatot a múlt év során, növelve versenyképességét globális, hazánkban engedéllyel nem működő versenytársaival szemben. Így Magyarország egyetlen legális online sportfogadási oldala technikailag fejlettebb, felhasználói szempontból átláthatóbb és kényelmesebb portállá vált, amely mobilbarát formában, friss arculattal, számos új funkcióval, megújult fogadószelvénnyel és interaktív élményt nyújtó élő fogadásokkal érhető el. Az új weboldalt 2021. február 1. és 28. között futó marketingkommunikációs kampányban népszerűsíti a Szerencsejáték Zrt.

Mivel a megújult Tippmixpro online felülete is számtalan élményt rejt azoknak, akik ide látogatnak, a kampány koncepciója arra a központi gondolatra épül, miszerint a fogadás nem csak a szerencséről szól, de élmény is. A kreatív fő eleme az okostelefonból megelevenedő sportoló, amely a kiemelkedő játékélményt és a mobilra optimalizált felület üzenetét juttatja el a sportfogadókhoz. Az arculathoz illeszkedő minimalista stílusú kreatívok pedig megjelenítik az oldal új funkcióit, buzdítva a játékosokat az újdonságok használatára.

A korábbihoz képest a mostani prémium megjelenés, a számos új funkció és a kibővült tartalom indokolta, hogy a Tippmixpro oldal használatát bemutató edukációs célú kisfilm is készüljön, mely segít eligazodni a fogadóknak az oldalon. A megújult felületen Anger Zsolt színész kalauzolja végig a játékosokat, aki a társaság korábbi reklámkampányának főszereplőjeként a sportfogadói közösséghez való csatlakozásra és a felelős játékra buzdította az érdeklődőket.

A digitális fókuszú kampányban innovatív banner hirdetések, Google Ads valamint YouTube hirdetések is helyet kapnak, valamint hangsúlyosan jelenik meg az influencer együttműködésekkel színesített közösségi média kommunikáció. A digitális megoldások klasszikus médiafelületek használatával egészülnek ki, így köztéri megjelenés, rádió és nyomtatott sajtó hirdetés is része a kampánynak. A kapcsolódó PR-tevékenység pedig a fejlesztések IT hátterének bemutatásával az online sportfogadás szakmai kommunikációját helyezi előtérbe.

Az új Tippmixpro megismertetésére egy háromszakaszos nyereményjátékot is indít a Szerencsejáték Zrt. 2021. február 8. és február 28. között. A játékon összesen 331 játékosnak lesz lehetősége nyereményt hazavinni, köztük az 1 millió forintos főnyereményt is.

  • Megosztom