Megújulnak Széles Gábor médiái

A nagyvállalkozó először a Magyar Hírlap online kiadását újíttatta meg, de már készül az Echo TV új weboldala is.

Mától egy teljesen megújult Magyar Hírlap online-nak találkozhatnak a látogatók, melynek a neve is megváltozott: magyarhirlap.hu – jelezte szerkesztőségünknek Ugodi Gábor, a Magyar Hírlap és az Echo TV online főszerkesztője.

Ugodi Gábor azt írta, “sokat dolgoztunk rajta, és köszönhetően Széles Gábor nagyvállalkozó előrelátásának, a web világában, a polgári értékeket képviselő portál a XXI. századi webtechnológiát ölthette magára, amelyben a Deltha Rendszerház volt segítségünkre”.

Ugodi szerint szerkezetében és olvashatóságát is sokkal átláthatóbb lett az oldal, ugyanakkor megőrizték és látványosabbá tették a hagyományosan népszerű rovatokat. A változás viszont egy-két területen elkerülhetetlen volt. A Magyar Hírlap online szerkesztősége is megijedt attól az új jogi helyzettől, hogy az oldalakon megjelenő véleményekért a tartalomszolgáltató a felelős, ezért  az oldalon megjelenő cikkek és hírek véleményezése ezentúl csak a közösségi felületeken, a Facebookon és a Twitteren keresztül lehetséges. “Sajnos nem vállalhattuk annak ódiumát, hogy a számtalan negatív és sértő névtelen hozzászólás miatt a felelősséget a Magyar Hírlap vonja magára” – írja Ugodi.

Az online főszerkesztő kiemelte azt is, hogy “a tartalom mától szebb képi és videó anyagokkal, animált GIF-fel jelenik meg. A szerkesztési elveink szerint a legfontosabb napi hírek minden rovat felső soraiban olvashatók ötös bontásban. A rovatok régebbi tartalmai, amelyek az új formátumú oldalon még nem kerültek fel, az archív felületre kattintva megtalálhatók.”

Ugodi közölte, hogy a folyamat ezzel a lépéssel nem állt meg, mert “az új oldalon számos egyéb webes alkalmazás és modern felület érhető el mint a mobil fotózás világában kedvelt Instagram, a videómegosztó Youtube, és az óriás hírfolyam Twitter. És még nincs vége, mert rövid időn belül társoldalunk, az Echo Televízió is új köntösben lesz elérhető. Kedvelt műsoraikat, videóikat ezáltal szinte mindenhova magukkal vihetik, hiszen az új echotv.hu minden mobileszközre optimalizált lesz.”

  • Megosztom