Megújul a Citromail.hu

Üzemeltetőt keres a Citromail.hu 2015-2016-os működtetésére a Sanoma, a pályázaton nyertes jelentkezőnek modernizálnia is kell a levelező szolgáltatás webes felületét és háttér adminisztrációs rendszerét. A pályázatokat október 28-ig várja a médiacég.

 

A Sanoma Media Budapest újmédia-divíziója pályázatot hirdetett a Citromail.hu 2015-2016-os üzemeltetésére, illetve a levelező új verziójának elkészítésére. A kiíró célja a felhasználószám és felhasználói aktivitás növelése.

 

A pályázótól elvárás az üzemeltetés mellett a Citromail.hu web felületének és háttér adminisztrációs rendszerének modernizálása, rugalmasabbá tétele, a publikus felület használhatóságának javítása, a design hangolása, a felhasználói szokások, használat mérhetővé tétele.

 

A tender kétfordulós, eredményt a második kör után hirdetnek. Az első körben a pályázók szakmai megfelelőségét vizsgálják, a második fordulóban az ár/érték arányt veszik elsősorban figyelembe. A pályázat benyújtásának határideje október 28. A tenderre jelentkező vállalkozásokkal szemben elvárás, hogy rendelkezzenek tapasztalatokkal nagy e-mail forgalmú (legalább 40 millió e-mail/hó) rendszerek, illetve nagy üzleti értékű felhőalapú alkalmazások üzemeltetésében.

  • Megosztom