Megugrott a Sláger FM hallgatottsága

Közel 30 százalékkal növelte hallgatottságát a múlt év vége óta a 103.9 Sláger FM, a fővárosi rádióadó már naponta átlagosan több mint 620 ezer hallgatót ér el. Az adó nem csak műsorával, de egyéb aktivitásokkal is felhívta magára a figyelmet, a vizes VB-t sem hagyták ki.

 

Kimagasló eredményekkel büszkélkedhet Budapest rádiója, a 103.9 Sláger FM regionálisan és országosan egyaránt. Az immáron 622 ezer fős elérésű fővárosi adó továbbra is az ország szívének kedvenc csatornája, az elmúlt hónapokban mért adatok alapján közel 30%-kal növelte hallgatottságát A TNS-Hoffmann Mediameter által a 15 éveseknél idősebbek körében 2016. november – januárban mért napi átlagos eléréshez képest.

 

A Kantar-Hoffmann legfrissebb publikációja alapján a fővárosban, a teljes lakosság körében a legtöbben a népszerű csatornát, a 103.9 Sláger FM-et választják. Hasonló trendek láthatók a fizetőképes kereslet szempontjából kiemelten fontos, 30-59 éves célközönség esetében, ahol tovább erősíti piacvezető pozícióját Budapest első számú kereskedelmi rádiója – írja közleményében a Sláger FM.

 

A rádióadó nem csak műsorával, hanem egyéb aktivitásokkal is felhívta magára a figyelmet idén nyáron. A 17. FINA Világbajnokság magyar versenyzőit támogatva egy héten át tartó aktív helyszíni jelenléttel járta Budapest népszerű pontjait, a város főszurkolóját keresve a 103.9 Sláger FM száguldó riportere, exkluzív ajándékokkal és szurkolói csomagokkal felszerelkezve a FőTaxi jóvoltából.

 

Az egész héten át tartó interaktív hajsza rengeteg jó pillanatot okozott mind a helyszínen drukkoló hallgatóink, mind az adásból tájékozódó szurkolók számára, örök élményt biztosítva a nyár egyik fő eseményén, a 17. FINA Világbajnokságon.

 

A világhírű szupersztár, Robbie Williams a 103.9 Sláger FM közreműködésével adott fantasztikus koncertet augusztus 23-án a teltházas Groupama arénában! A fő attrakció előtt nem kisebb név melegítette be a rajongókat, mint a legendás angol pop csapat, az Erasure. A legszerencsésebb 103.9 Sláger FM hallgatók a helyszínről válhattak a gigasztár szuperkoncertjének részeseivé.

  • Megosztom