Megszületett a megabiznisz?

A távozóban lévő brazil szupersztár, Neymar 222 millió euróért a Paris Saint-Germain játékosa lehet. A Reuters hírügynökségnek a klub egyik szóvivője megerősítette: a futballista távozik a klubtól.

A Paris Saint-Germain már hetekkel ezelőtt megkörnyékezte Neymart, a Barcelona kiválóságát. A 222 millió eurós kivásárlási árú brazil támadóval kapcsolatban gyakorlatilag naponta jelentek meg a híresztelések, és most úgy tűnik, előrelépés történt az ügyében. A katalánok szűkszavú kommünikében jelezték: elengedték Neymart a szerda délelőtti tréningről.

A katalán média arról számolt be, hogy Neymar azért ott volt a Barcelona edzőközpontjában szerda reggel, de csak azért, hogy elköszönjön a csapattársaktól, ugyanis Párizs felé veszi az irányt, hogy az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon átessen, majd aláírja szerződését a PSG-vel.

A 25 éves brazil válogatott támadó klubváltására utal az is, hogy ügynöke, Wagner Ribeiro már Párizsban tartózkodik, amit nem is titkolt a nagyvilág előtt. „Párizs csodálatos, az Eiffel-torony, a borok, a gasztronómia és a futball.”

A Barcelona egyik szóvivője a Reuters hírügynökségnek megerősítette, hogy Neymar valóban távozik a klubtól – írta az nso.hu.

  • Megosztom